Echipa noastră

Ne dorim să asigurăm prietenului dumneavoastră cu blaniţă o viaţă cât mai lungă şi cat mai sănătoasă. Deşi suntem pregătiţi pentru situaţii critice şi urgenţe, sperăm să vă ajutam cu sfaturile noastre ca “vizitele” la cabinet să fie căt mai scurte şi cât mai placute, doar pentru afectiuni uşoare. “Este mult mai uşor să previi decât să tratezi”. In medicina modernă accentual cade pe măsurile de tratament profilactic. O buna profilaxie se bazează pe colaborarea medic dedicat si “parinte” conştiincios.

Infiinţat în 2002, cabinetul oferă atenţie şi grijă în diagnosticare şi tratare, medici plini de compasiune dedicati scopului de a oferi servicii medicale de calitate.

dr-mirela-gheorgheDR. CIUCAN MIRELA

Absolventă a Liceului Sanitar, mi-am dorit întodeauna să profesez într-un mediu plăcut unde aș fi putut avea cel mai bun randament, respectul și empatia față de animale mi-au ghidat pașii către Facultatea de Medicină Veterinară, pe care am absolvit-o în anul 2000. În timpul facultății am practicat ca asistent veterinar, întărindu-mi convingerea că drumul pe care am plecat este cel potrivit mie. În anul 2002 am pornit proiectul Multivet și pot spune cu mândrie că am avut cazuri variate în intensitate cât și în dificultate, iar prioritatea noastră mereu a fost găsirea unei modalități de a rezolva cazurile cu succes și cu cât mai puțină suferință animalelor tratate. Dacă doriți siguranța că animalele dumneavoastră preferate vor fi tratate cu stimă și respect la prețuri rezonabile vă invităm cu drag la clinica noastra din Șos. Mihai Bravu.